وارد کردن شماره همراه الزامی است

وارد کردن رمز ورود الزامی است

وارد کردن شماره همراه الزامی است

کاربر گرامی کد اعتبار سنجی ارسال شده در اینجا وارد کنید

وارد کردن کد اعتبار سنجی الزامی است

در صورت عدم دریافت کد اعتبار سنجی اینجا کلیک کنید

 پاک کردن خالکوبی و تاتوی بدن، صورت در مطب دکتر فرهودفر

اروميه

سرداران
%15 تخفیف
پاک کردن کامل و تضمینی تاتوی صورت و بدن و تخفیف از تعرفه اصلی پزشک با تخفیفات ویرا برگ در خیابان سرداران ارومیه مطب دکتر فرهودفر

بسیاری از افراد تمایل به تاتو و یا خالکوبی بر روی پوست صورت یا بدن خود را دارند و به دلایلی بعد از مدتی ممکن است از کرده خود پشیمان شوند و یا شاید هم قصد خالکوبی و تاتوی جدیدی داشته باشند.

به همین دلیل نیاز به حذف و پاک کردن تاتو در چنین مواقعی دیده می‌شود.

در مطب دکتر فرهودفر شما می‌توانید با استفاده از دستگاه کیو سوئیچ که یکی از قوی‌ترین و بروزترین دستگاه لیزر برای حذف تاتو و خالکوبی می‌باشد با کیفیت و سرعت عمل  بسیار بالا، نسبت به ریموو و حذف تاتوهای خود اقدام کنید.

راهنمای خرید

توضیحات بیشتر

بسیاری از افراد تمایل به تاتو و یا خالکوبی بر روی پوست صورت یا بدن خود را دارند و به دلایلی بعد از مدتی ممکن است از کرده خود پشیمان شوند و یا شاید هم قصد خالکوبی و تاتوی جدیدی داشته باشند.

به همین دلیل نیاز به حذف و پاک کردن تاتو در چنین مواقعی دیده می‌شود.

در مطب دکتر فرهودفر شما می‌توانید با استفاده از دستگاه کیو سوئیچ که یکی از قوی‌ترین و بروزترین دستگاه لیزر برای حذف تاتو و خالکوبی می‌باشد با کیفیت و سرعت عمل  بسیار بالا، نسبت به ریموو و حذف تاتوهای خود اقدام کنید.

راهنمای خرید

ما کیفیت و رضایت شما را تضمین می کنیم! چگونه؟
تقدیر و تشکر از فروشنده متعهد تشکر از فروشنده
گزارش تخلف در صورت مشاهده گزارش تخلف

نظرات

برای ثبت نظر ابتدا باید وارد سایت شوید.

پرسش و پاسخ

1 پرسش
هیوا از پیرانشهر | 1400/12/02
من یک خالکوبی بزرگ روی پشتم دارم و این بر میگرده به زمان مجردیم و الان بعد از ازدواج دارم می بینم که خانومم از این خالکوبی خوششون نمیاد. هزینه حذف و پاک کردن خالکوبی چقدر هست و چند جلسه زمان میبره؟
کارشناس سایت
1400/12/02

سلام دوست عزیز.

خوشحالیم که از پیرانشهر با ما هستید. هزینه پاک کردن خالکوبی و تاتو بستگی به اندازه و زمانی که صرف حذف آن می‌شود دارد، به همین خاطر نیاز هست با خود پزشک مشورت کنید.

لطفا کمی صبر کنید ...